Soita ikoniYhteydenotto ikoniFacebok ikoni

Yritys

Yritys

Aurinko tuotteet syntyvät Piltolan kotimaisemissa Loimalla. Olemme suomalainen perheyritys.

Lasse Laakso osti tilan 1960 luvulla jonka yhteydessä oli rahkasuo.

 

Vuonna 1973 perustettiin Loimaan Turve ja Humus yritys. Kylän naiset pakkasivat käsin kukkamultaa ja kasvuturvetta pusseihin. Automaattikoneet hankittiin 1990 luvulla ja vuonna 1996 yritys siirtyi isältä pojille.

 

Nykyään pakattavia tuotteita on useita ja yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa kehitämme uusia tuotteita. Teemme tuotannon aikana laaduntarkkailuja ja mittaamme mullan arvoja. Lisäksi käytämme Viljavuuspalvelu Oy:n palveluita ravinnepitoisuuksien valvonnassa. Kuulumme myös pakkausalan ympäristörekisteriin, joka edistää pakkausten hyötykäyttöä sekä hoitaa pakkausten kierrätykset.

 

Vahvuuksiamme on tuotteiden laatu, nopea toimitus ja asiakaspalvelu. Meillä on vuosien kokemus alalta, joten meille on kertynyt tietoa ja taitoa suuri määrä. Pienen yrityksen vahvuutena meillä sama henkilö tekee tarjoukset, ottaa tilaukset vastaan ja tekee kuljetustilauksen kun tuotteet ovat valmiina. Lopuksi varmistetaan että kaikki tuotteet ovat autossa kuljetuksen lähtiessä. Tämän jälkeen viimeinen tervehdys kuskille ja tavara lähtee asiakkaalle.

 

Myymme ja toimitamme puutarha-alan tuotteita ympäri Suomen kauppaliikkeille.

 © Loimaan Turve ja Humus Oy |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet